Перейти до основної сторінки
04 квітня 2018 року набере чинності Закон України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» (далі – Закон).
У зв’язку із вищезазначеним, за ініціативи центрального апарату Держпродспоживслужби наразі проводяться навчання державних інспекторів територіальних органів щодо порядку застосування Закону. Відповідний семінар 23.03.2018 відбувся на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області (м. Вишневе, вул. Балукова, 22).
У семінарі прийняли участь керівники та спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби Київській області та Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, всього – 97 чоловік.
Фахівці центрального апарату Держпродспоживслужби – заступник начальника управління – начальник відділу державної інспекції управління державного контролю Держпродспоживслужби Юрій Перегінець та завідувач сектору з оцінки ризиків управління державного контролю Оксана Борейко висвітлили основні положення Закону та принципи його застосування, відповіли на запитання учасників семінару.
Крім того, у семінарі прийняли участь Генеральний директор Директорату безпечності та якості харчової продукції Мінагрополітики Микола Мороз, керівник експертної групи у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів Директорату безпечності та якості харчової продукції Мінагрополітики Наталія Щирова.
Попередня
Наступна