• In English
  • ЗАПРОШУЄМО ЮНИХ МАЙСТРІВ ДІТЕЙ ПРАЦІВНИКІВ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ – КОНКУРСІ “Я ХОЧУ ЖИТИ В ЯКІСНОМУ СВІТІ!”
    , опубліковано 10 Квітня 2018 року о 00:00

    Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області спільно з Профспілкою співробітників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, з метою популяризації руху за підвищення якості життя та формування у свідомості дітей, наймолодших споживачів суспільства, явлення про якісну і безпечну продукцію та на виконання положень Концепції державної політики у сфері захист прав споживачів на період до 2020 року та правопросвітницького проекту «Я маю право!», проводять виставку – конкурс «Я хочу жити в якісному світі».

    Організаційно – технічне та інформаційне забезпечення проведення виставки-конкурсу здійснює Профспілка співробітників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.

    Творчі роботи дітей працівників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області чекаємо до 2 травня 2018 року включно за адресою Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області: 08133, Київська область, Києво-Святошинський р-н,  м. Вишневе, вул. Балукова, 22.

    Тематика робіт: «Я хочу жити в якісному світі»; виконання: будь-яка творча робота (малюнок, ліпка, вишивка, вірш тощо).

    Детальну інформацію щодо виставки-конкурсу можна отримати за тел. (044) 406-38-13, (044) 406-08-47, 095-88-35-920 – Матвієнко Анна Федорівна.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій