• In English
  • ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!
    , опубліковано 04 Червня 2018 року о 00:00

    Щорічно 1 червня в Україні і в усьому світі відзначається День захисту дітей. Це свято дуже люблять в нашій країні і так вже вийшло, що в цей день у школярів починаються довгоочікувані літні канікули. Тому, у маленьких винуватців свята вдвічі більше радості.

    День захисту дітей є не тільки святом, адже його головна мета – нагадати суспільству про проблеми і труднощі, з якими стикаються дітлахи, і про необхідність захищати їх права.

    Доречі, правильніше називати свято Міжнародним днем захисту дітей, так як у більш ніж 60 країнах світу проводяться різноманітні розважальні, ігрові та культурні заходи, присвячені дітям, і звісно ж за їх участі. Це і виставки дитячих малюнків, і виступи дитячих творчих колективів, і спортивні змагання, і конкурси з призами. Дорослі намагаються зробити все можливе, щоб порадувати маленьких членів суспільства.

    І хоча 1 червня є офіційним Днем захисту дітей, дорослі зазвичай не відпочивають, для них це повноцінний робочий день. Тим не менше, проводяться різні розважальні та соціальні заходи, присвячені дітям.

    Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області не стало виключенням і приєдналося до святкування. Так, первинною профспілковою організацією Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області було організовано екскурсійний тур в Парк «XII місяців» (с. Демидів Вишгородського району) працівників та їх дітей. Незабутні позитивні емоції у дітей викликали влаштовані профспілкою змагання і конкурси з призами. Також, було підбито підсумки виставки-конкурсу на тему: «Я хочу жити в якісному світі!», що проводився в Головному управлінні у період з 20 квітня по 02 травня 2018 р. Переможців конкурсу було нагороджено цінними подарунками від первинної профспілкової організації та Подяками Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та  захисту споживачів – Лапи В.І.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій