• In English
  • ОБЕРЕЖНО ШАХРАЇ!!!!!!!!!!!!!
    , опубліковано 04 Червня 2018 року о 00:00

    До Головного управління Держпродспоживслужби в Київській область (далі – Головне управління) надходить численна кількість скарг споживачів на неналежну якість товарів придбаних у Інтернет – магазині «STEAM BRUSH» http://steam-brush.top.org.ua, що знаходиться за адресою: Київська область, м. Київ, вул. Лугова, 14.

    Номера ЄДРПОУ 23391764 та ІПН 9763406941 зазначені на сайті Інтернет- магазину, не відповідають дійсності. В Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відсутні відомості про суб’єктів господарювання зареєстрованими за вказаними номерами.

    Інтернет – магазин «STEAM BRUSH» за вище вказаною адресою відсутній.

    Відсутність інформації про суб’єкта господарювання та його місце здійснення господарської діяльності унеможливлює проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) Головним управлінням.

    Купуючи у Інтернет – магазинах/телемагазинах товари, в першу чергу звертайте увагу не на ціну товару, а уважно перегляньте контакти продавця (адресу місцезнаходження та назву підприємства або прізвище ім’я по батькові фізичної особи – підприємця), умови реалізації товару, доставку, гарантійні зобов’язання. Перевірте чи дійсно, за вказаними продавцем адресами, є магазин/офіс. Це можна зробити навіть зателефонувавши до продавця і запитавши, чи можете ви підійти за цією адресою оглянути товари. Якщо отримаєте відмову або продавець не зможе конкретно відповісти на Ваше запитання, краще відмовтесь від придбання товару у цьому магазині.

    Замовляючи товар поштою, обирайте спосіб оплати «накладна оплата/після оплата» або оплата готівкою(кур’єру). У такому випадку, якщо товар виявиться не тим, що був у замовленні, Ви не зобов’язані сплачувати кошти за товар і маєте право відмовитися від замовлення у поштовому відділенні/кур’єру. Звісно, такий спосіб оплати передбачає додаткові витрати, комісію за послуги переказу грошей, згідно умов підприємства поштового зв’язку, але це також може вберегти Вас від грошових втрат.

    При отриманні товару, перш ніж віддавати гроші та підписувати документи(Акт прийому – передачі, накладну, тощо) – перевірте якість та комплектність товару, розрахунковий документ. На розрахунковому документі повинна бути зазначена повна назва суб’єкта господарювання, ідентифікаційний код продавця, дата, підпис продавця, назва товару, вартість та сума до сплати. Не погоджуйтесь на вмовляння продавця – поставити підпис на документах та обіцянки усунути недоліки згодом. Поставивши підпис – ви фактично погоджуєтесь з якістю отриманого товару.

    Відповідно до законодавства, умовами договору можуть бути передбачені інші вимоги щодо термінів гарантійного обслуговування, доставки, обміну товару, тощо. Якщо ви не уважно ознайомилися з умовами договору і підписали його, довести свою правоту буде дуже непросто, а в деяких випадках – неможливо.

    Згідно статті 5 Закону України «Про захист прав споживачів», захист прав споживачів здійснюють центральний орган виконавчої влади, що формує та забезпечує реалізацію державної політики у сфері захисту прав споживачів, центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державного контролю за додержанням законодавства про захист прав споживачів, місцеві державні адміністрації, інші органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування згідно із законом, а також суди.

    Стаття 16 Цивільного Кодексу України (далі – ЦКУ) визначає способи захисту цивільних прав та інтересів судом. Частиною 1 цієї статті встановлено, що кожна особа має право звернутися до суду за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу.

    Суд може захистити цивільне право або інтерес іншим способом, що встановлений договором або законом чи судом у визначених законом випадках.

    Просимо споживачів бути уважними, не придбавати товари у НЕ перевірених Інтернет – магазинах та не здійснювати передплат за замовлені товари!!!

    Якщо продавець відмовляється надсилати товар без передплати – ОБЕРІТЬ ІНШИЙ ІНТЕРНЕТ – МАГАЗИН!!!!

    Call Now Button
    Будь в курсі подій