• In English
  • ДО УВАГИ РОЗПОВСЮДЖУВАЧІВ РЕКЛАМИ!
    , опубліковано 18 Червня 2018 року о 00:00

    До Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області від органів місцевого самоврядування надходять матеріали з ознаками порушення вимог частини першої статті 16 Закону України «Про рекламу», а саме: розповсюджувачі реклами здійснюють її розповсюдження без наявності відповідного на те дозволу органу місцевого самоврядування.

    Зважаючи на актуальність питання, інформуємо, що при бажанні розповсюджувати зовнішню рекламу, необхідно звернутися до виконавчих органів сільських, селищних, міських рад, а поза межами населених пунктів – до обласних державних адміністрацій для отримання дозволу на розповсюдження зовнішньої реклами.

    При цьому, звертаємо увагу на те, що стягнення плати за видачу дозволів забороняється.

    Сучасний цивілізований підхід до аналізу співвідношення правової держави та громадянського суспільства полягає в тому, що правова держава не протистоїть громадянському суспільству, а створює необхідні умови для його нормального функціонування й розвитку. У такій взаємодії містяться гарантії вирішення протиріч правовим цивілізованим шляхом.

    Дотримуючись процедури розміщення об’єктів зовнішньої реклами, насамперед, діяльність, в даному напрямку, буде спрямована виключно в законодавче русло, та шляхом об’єднання зусиль, ми здійснюємо вдосконалення нашої правової держави.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій