• In English
  • В БІЛІЙ ЦЕРКВІ ПРОЙШЛИ ЗАХОДИ, ПЕРЕДБАЧЕНІ ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКИМ ПРОЕКТОМ «ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ГОСПОДАР»
    , опубліковано 23 Червня 2018 року о 16:16

    20 червня 2018 року в м. Білій Церкві за підтримки Програми ЄС Еразмус+ був здійснений польсько-український проект «Відповідальний господар». Передумовою створення проекту була проблема, яка останнім часом загострилася у Європі, в т.ч. Польщі та Україні: на прохання дітей батьки купують їм домашніх тварин, а через 2-3 тижні дитина, погравшись, починає розуміти, що тварина потребує догляду, уваги, терпіння, часу. І що вона зовсім не іграшка. Як результат, значна кількість цих тварин викидається на вулицю.
    Отже, потрібні зрозумілі й чіткі засоби інформування дітей та молоді, що чекає на них, якщо вони візьмуть додому тварину. Щоб їхній вибір став усвідомленим та відповідальним.
    Спеціалісти Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини разом з фахівцями Білоцерківського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області взяли активну участь в даному заході. На обговорення з дітьми були винесенні питання:
    1) чи завжди безпритульні тварини – щирі друзі?
    2) як захиститися від знавіснілої зграї?
    3) як зберегти пісочницю від перетворення на туалет для домашніх тварин?
    Діти із задоволенням вислуховували спеціалістів, задавали питання, вносили свої пропозиції щодо вирішення даних проблем.
    Call Now Button
    Будь в курсі подій