• In English
  • ПІДВИЩЕННЯ ОБІЗНАНОСТІ ПРО АФРИКАНСЬКУ ЧУМУ СВИНЕЙ В УКРАЇНІ
    , опубліковано 20 Липня 2018 року о 00:00

    В рамках проекту технічної допомоги Європеського банку реконструкцій та розвитку і Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН «Підвищення обізнаності про африканську чуму свиней в Україні» в Київській області було проведено інформаційну компанію щодо зменшення ризиків поширення африканської чуми свиней (АЧС).

    Для реалізації проекту національним консультантом ФАО з комунікацій Олександром Борисовичом Рєвнівцевим за сприяння Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області були проведені семінари: 26 червня 2018 р. в м. Біла Церква, 12 липня 2018 р. в смт Баришівка та 20 липня 2018 р. в м. Вишневе.

    У заходах взяли участь спеціалісти установ ветеринарної медицини районів (міст), керівники свинарських господарств, забійних (м’ясопереробних) підприємств, голови сільських (селищних) рад, міськвиконкомів, мисливці, представники служб ДСНС та національної поліції, члени районних ДНПК, громадськості, засоби масової інформації.

    Консультантом ФАО в доступній і зрозумілій формі були висвітлені актуальні питання щодо сучасного стану та загрози АЧС, розповсюдження регіонами України; заходи щодо недопущення виникнення у господарствах різної форм власності; першочергові самостійні дії з локалізації вогнища.

    Слухачі мали змогу поставити запитання та отримати вичерпні відповіді. Під час семінару учасники отримали довідкові матеріали.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій