• In English
  • ПРО ВИЯВЛЕННЯ КАРАНТИННИХ ОРГАНІЗМІВ
    , опубліковано 17 Серпня 2018 року о 14:14

    Західний квітковий трипс – Francliniella occidentalis Perg.

    08 серпня 2018 року на пункті при а/п «Бориспіль» Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області у вантажі квітів їстівних кількістю 0,00165 тонн, які надійшли із Ізраїлю, було виявлено ентомологічний карантинний організм – західний квітковий трипс Francliniella occidentalis  Perg. Заражений вантаж знищено.

     

    Західний квітковий трипс – Francliniella occidentalis Perg.

    13 серпня 2018 року на пункті м/п «Вишневе»(ТЛК «Арктіка») Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області виявлено у вантажі салату-латук месклум з квітами кількістю 0,048 тонн та в суміші салатів кількістю 0,37 тонн, які надійшли із Італіі було виявлено ентомологічний карантинний організм – західний квітковий трипс Francliniella occidentalis Perg. Заражений вантаж знищено.

     

    Західний квітковий трипс – Francliniella occidentalis Perg.

    31 липня 2018 року на пункті при а/п «Бориспіль» Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області виявлено у вантажі квітів їстівних кількістю 0,00165 тонн, які надійшли із Ізраілю було виявлено ентомологічний карантинний організм – західний квітковий трипс Francliniella occidentalis Perg. Заражений вантаж знищено.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій