• In English
  • ЗУСТРІЧ З ДИРЕКТОРОМ ДЕПАРТАМЕНТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ТА МІЖНАРОДНОЇ РОБОТИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ШКОЛИ ВЕТЕРИНАРНИХ ІНСПЕКТОРІВ ФРАНЦІЇ – ДОКТОРА ВІНСЕНТА БРІУДА
    , опубліковано 05 Жовтня 2018 року о 11:11

    У рамках розвитку співпраці між Ліонською ветеринарною школою (VetAgro Sup), Національною школою ветеринарних інспекторів Франції та Білоцерківського національного аграрного університету (далі – БНАУ) за підтримки Посольства Франції в Україні відбувся візит директора Департаменту післядипломної освіти та міжнародної роботи національної школи ветеринарних інспекторів Франції – доктора Вінсента Бріуда.

    02.10.2018 року на факультеті ветеринарної медицини Білоцерківського національного університету було організовано та проведено зустріч із фахівцями лікувальної справи державних установ ветеринарної медицини, які нині проходять підвищення кваліфікації в університеті, магістрантами факультету ветеринарної медицини, керівництвом і державними інспекторами Білоцерківського міського та районного управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області. Для обговорення було представлено університетське бачення модернізації та розвитку післядипломної освіти державних ветеринарних інспекторів та фахівців ветеринарної медицини.

    Візит мав на меті підготовку до спільної діяльності Держпродспоживслужби, БНАУ та Ліонської ветеринарної школи щодо модернізації післядипломної освіти державних ветеринарних інспекторів на базі Інституту післядипломного навчання керівників і спеціалістів ветеринарної медицини БНАУ.

    Під час двосторонньої зустрічі було обговорено та погоджено питання співпраці між сторонами, обміну досвідом з організації післядипломного навчання, методики навчання, актуальних питань для державних ветеринарних інспекторів.

    Під час свого візиту пан Вінсент Бріуд ознайомився з університетом, зокрема, факультетом ветеринарної медицини, а саме: навчальними планами та програмами, діяльністю ветеринарних клініки факультету ветеринарної медицини БНАУ.

    Доктор Вінсент Бріуд розповів про особливості післядипломної освіти у Франції, відповів на численні питання державних ветеринарних інспекторів з Білоцерківського міського та районного управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та фахівців ветеринарної медицини, детально ознайомився з матеріальною базою та діяльністю Інститут післядипломного навчання керівників і спеціалістів ветеринарної медицини БНАУ.

    На підсумковому засіданні під головуванням ректора університету, академіка НААН А. С. Даниленко та за участі фахівців з ветеринарної медицини Білоцерківського національного університету разом з доктором Венсаном Бріудом було обговорено подальші кроки спільної діяльності та поставлено перспективні завдання щодо подальшого співробітництва.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій