• In English
  • ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІ́В ДЕРЖАВНОЇ САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІ́ЧНОЇ СЛУЖБИ!
    , опубліковано 12 Жовтня 2018 року о 12:12

    Шановні колеги!

    Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом!

    Щорічно, відповідно до указу Президента України «Про День працівників державної санітарно – епідеміологічної служби» від 5 жовтня 2004 р. № 1178/2004, у другу неділю жовтня в Україні відмічається професійне свято працівників державної санітарно – епідеміологічної служби.Серед багатьох проблем, що вирішуються сьогодні в країні, однією з найважливіших є збереження здоров’я людей та забезпечення належних санітарно-епідемічних умов як у виробничій, так і побутовій сферах.

       Протягом десятиліть санітарно-епідеміологічна служба залишається ефективною і надійною державною структурою охорони здоров’я населення, яка створює основи національної безпеки держави. Завдяки службі, яка не допускає розповсюдження небезпечних інфекційних захворювань, збережено найцінніше – життя і здоров’я людей, а своєчасність профілактичних та протиепідемічних заходів дає змогу зберігати значні фінансові ресурси. Ваша робота вимагає високого рівня професіоналізму, ви завжди знаходитесь на передовій боротьби за здоров’я та безпеку життя.

    Бажаємо Вам, шановні, щоб Ваша праця була завжди в радість, щоб Ви отримували за неї гідну платню, щоб Вас поважали та цінували колеги та керівництво. Доброго Вам здоров’я, великого людського щастя, благополуччя, миру та злагоди в родинах, професійного росту. Нехай вдячністю людською буде позначений Ваш шлях. Впевнені, що ваша фахова компетентність, життєва енергія, відданість своїй справі і надалі слугуватимуть запорукою санітарної безпеки нашої держави!

    Call Now Button
    Будь в курсі подій