• In English
  • КАМПАНІЯ З ПРОВЕДЕННЯ ЩЕПЛЕНЬ ДОМАШНІМ УЛЮБЛЕНЦЯМ В БІЛІЙ ЦЕРКВІ
    , опубліковано 16 Жовтня 2018 року о 15:15

    В м. Білій Церкві протягом жовтня та листопада місяця здійснюються щеплення собак та котів проти сказу, що мешкають в багатоповерхівках. Проведення масових заходів на виконання плану протиепізоотичної роботи традиційно здійснюється у формі організованих виводок тварин по мікрорайонах проживання власників тварин. Щеплення проводяться спеціалістами Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини у співпраці з фахівцями Білоцерківського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради.
       Для того, щоб довести інформацію до населення, було залучене місцеве телебачення ТРК «Крокус» та щоденне розміщення повідомлень на дошках оголошень всіх житлових будинків мікрорайону з зазначеною конкретною датою, часом та місцем проведення щеплення.
       Під час щеплень проводяться роз’яснювальні бесіди з власниками тварин про необхідність щеплення, небезпеку захворювання на сказ, а також про правила утримання домашніх тварин, необхідність чипування та реєстрації в єдиній базі даних чипованих тварин. Всіх щеплених тварин реєструють та роблять записи у ветеринарно-санітарних паспортах.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій