• In English
  • НАВЧАННЯ ПО ВІДБОРУ ЗРАЗКІВ
    , опубліковано 25 Жовтня 2018 року о 12:12

     На базі Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області 25-26 жовтня 2018 року проходить семінар-навчання щодо порядку відбору зразків харчової продукції (сировини) для проведення лабораторних досліджень (випробувань) для цілей державного контролю.В семінарі беруть участь представники лабораторій Держпродспоживслужби області, начальники відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини і державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Молодший науковий співробітник Науково-дослідного бактеріологічного відділу Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи Оксана Кравцова, завідувач відділом організації моніторингових досліджень, реєстрації зразків та оформлення документів Центральної випробувальної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Київській області та м. Києві Людмила Давиденко, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів Сергій Лисенко та заступник начальника управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства  Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області Олена Адаменко донесли до учасників актуальну інформацію щодо:
    – порядку відбору зразків, забезпечення умов їх доставки на випробування;
    – відбору зразків з врахуванням Порядку проведення арбітражних лабораторних досліджень (випробувань) та оформлення акту відбору зразків;
    – виконання плану лабораторних досліджень з метою забезпечення ефективного державного нагляду (контролю) в дитячих навчальних закладах;
    – нормативний підхід до відбору зразків готової продукції в навчальних закладах;
    – кількості проб змивів на якість дезінфекції, показники, на які досліджуються змиви, оформлення експертного висновку на якість дезінфекції.
    Call Now Button
    Будь в курсі подій