• In English
  • ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС ДЛЯ ДІТЕЙ ЧЛЕНІВ ПРОФСПІЛКИ НА КРАЩИЙ ЛИСТ ДО СВЯТОГО МИКОЛАЯ
    , опубліковано 19 Листопада 2018 року о 17:17

    Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая – перше новорічне свято, яке дарує дітям подарунки і відчуття передноворічної атмосфери. Святий Миколай — символ доброго духу, що дбайливо спостерігає за дитиною впродовж року. Якщо дитина робить хороше — він радіє, якщо погане — засмучується.

    Існує загадкове повір’я: якщо в переддень чарівного свята загадати заповітне бажання, то Святий Миколай його обов’язково виконає. Саме доброта і віра в чудеса здатна зберігати все найдорожче в людських серцях.

    Користуючись нагодою, адміністрація Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та Профком Профспілки працівників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області запрошує дітей працівників Головного управління взяти участь у конкурсі написання листа Святому Миколаю!

    Конкурсні роботи прийматимуться з 20.11.2018 по 06.12.2018 включно.

    Роботи необхідно подати до Профкому Профспілки працівників Головного управління Держпрдспоживслужби в Київській області за адресою: Київська область, Києво-Святошинський р-н, м. Вишневе,            вул. Балукова, 22, 2-й поверх, 7-й кабінет.

    Контактна особа Матвієнко Анна Федорівна

    (096-701-68-26, 095-88-35-920, (044) 406-38-13).

    Всі учасники конкурсу будуть нагороджені подарунками. Крім того, до цього дійства планується виїзна поїздка в цілях популяризації руху загальнолюдських цінностей, освіченості, культурному, розважальному та естетичному вихованню дітей.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій