• In English
  • ЗАПОЗИЧЕННЯ ПЕРЕДОВОГО ДОСВІДУ В СФЕРІ РЕГУЛЮВАННЯ ЧИСЕЛЬНОСТІ ТВАРИН ГУМАННИМИ МЕТОДАМИ НА БАЗІ ЛЬВІВСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛЕВ».
    , опубліковано 27 Листопада 2018 року о 08:08

    23 листопада 2018 року керівник і спеціалісти Білоцерківського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області (далі – Управління) та фахівці Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини (далі – лікарня ветеринарної медицини) відвідали місто Лева, де для них був проведений семінар-навчання на тему: «Регулювання чисельності тварин гуманними методами».Семінар проходив на базі Львівського комунального підприємства «ЛЕВ» (далі- ЛКП «ЛЕВ»), створеного в 2016 році для вирішення проблеми безпритульних тварин. Спеціалізацією підприємства є стерилізація та кастрація собак і котів.  Спеціалістам та фахівцям з Управління та лікарні ветеринарної медицини була проведена екскурсія територією закладу з відвідуванням стерилізаційного центру, карантинних приміщень, ветеринарної клініки, вольєрів та Центру Адопції, який створений у 2017році.Працівники закладу поділились своїми методами утримання тварин, стерилізації та післяопераційного утримання тварин.

    Спеціалісти по відлову тварин розповіли якими засобами та методами проводиться відлов, був представлений спеціалізований автомобіль з обладнаними клітками для тварин та інструментами для відлову.

    Центр Адопції – один з найважливіших етапів у вирішенні проблеми зниження чисельності безпритульних тварин. Мета його є прилаштування тварин в сім’ї. Наприкінці семінару-навчання спеціалістам та фахівцям з м. Білої Церкви була надана ознайомча література та агітаційні листівки ЛКП «ЛЕВ».

    За наслідками зустрічі представників ЛКП «ЛЕВ» та спеціалістами Управління та фахівцями лікарні ветеринарної медицини була досягнута домовленість про тісну співпрацю з проходженням навчання по вивченню та впровадженню на практиці в роботі нових сучасних методів проведення відлову безпритульних тварин, реєстрації та ідентифікації тварин.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій