• In English
  • ПРО ІДЕНТИФІКАЦІЮ ТА РЕЄСТРАЦІЮ ДОМАШНІХ СОБАК В М. БІЛІЙ ЦЕРКВІ
    , опубліковано 12 Грудня 2018 року о 11:11

    07 грудня 2018року в актовій залі Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини відбулась зустріч начальника Білоцерківського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області Володимира Вовкотруба, начальника Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини Анатолія Золотаренка та начальника Центру оперативного реагування Ольги Іванової з ліцензованими приватними лікарями ветеринарної медицини міста Біла Церква щодо питань ідентифікації та реєстрації домашніх собак в м. Білій Церкві.

    Метою зустрічі було ознайомлення приватних лікарів зі змінами в Правилах утримання домашніх тварин, що діють в м. Білій Церкві з 27 квітня 2017 року, а також принципами ідентифікації та реєстрації домашніх тварин, а саме чипуванням (введенням під шкіру мікрочипу), врученням жетону з QR кодом з інформацією про електронну сторінку тварини та обов’язковим щепленням тварини проти сказу.

    Начальник Центру оперативного реагування довела до відома всіх присутніх, що з 01 листопада 2018 року в Білій Церкві запрацювала цілодобово гаряча лінія, куди кожен може зателефонувати та повідомити про агресивний напад тварин, про порушення Правил утримання домашніх тварин або домашню тварину, яка перебуває без власника.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій