• In English
  • РІШЕННЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ ТАРИФІВ НА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ – СКАСОВАНО
    , опубліковано 01 Лютого 2019 року о 16:16

    У лютому 2018 року до Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області (далі – Головне управління) надійшли 2 звернення громадянина стосовно економічної обґрунтованості тарифу на послуги з централізованого постачання холодної води та тарифу на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій у с. Немішаєве Бородянського району.

    На підставі вищевказаних звернень та за наявності погодження Державної регуляторної служби України на проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) Головним управлінням було здійснено 2 позапланові перевірки виконавця послуг з питань дотримання порядків формування, встановлення та застосування тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води та послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій.

    Під час позапланових перевірок Головним управлінням були встановлені численні порушення вимог діючого законодавства при формуванні та встановлення тарифів, затверджених рішеннями виконавчого комітету Немішаєвської селищної ради.

    З інформацією про результати перевірок, проведених Головним управлінням, заявник звернувся до Київського окружного адміністративного суду з позовом до виконавчого комітету Немішаївської селищної ради про визнання протиправними та скасування рішень, якими були встановлені тарифи.

    Враховуючи матеріали перевірок Головного управління, суд визнав протиправними та скасував рішення виконавчого комітету Немішаївської селищної ради про встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води та послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій.

    Ознайомитися з рішенням суду Ви можете за посиланням:

    http://reyestr.court.gov.ua/Review/78790947.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій