• In English
  • ВІДБУЛАСЯ КОЛЕГІЯ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ РОБОТИ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ ОБЛАСТІ У 2018 РОЦІ
    , опубліковано 12 Лютого 2019 року о 17:17

    08 лютого 2019 року в приміщенні Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області відбулася колегія з порядком денним «Про підсумки роботи Держпродспоживслужби Київської області за 2018 рік та завдання на І квартал 2019 року». На засіданні були присутні керівники структурних підрозділів Головного управління, начальники районних (Білоцерківської міської) державних лікарень ветеринарної медицини, директори державних лабораторій Держпродспоживслужби області, директор Центральної випробувальної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Київській області та м. Києві та в.о. начальника Київської обласної державної лікарні ветеринарної медицини. Від Держпродспоживслужби для участі у засіданні був делегований Ігор Клименок – директор ДП «Агенство з ідентифікації і реєстрації тварин», який висвітлив питання ідентифікації тварин в країні та області зокрема, а також повідомив, що на базі Київської області вперше в Україні буде впроваджено новий програмний продукт, щодо видачі ветеринарних довідок та свідоцтв, який буде синхронізований з Єдиним державним реєстром тварин. Даний програмний продукт вже пройшов випробування у кількох районах області, спеціалісти яких надали пропозиції щодо функціонування програми та які були враховані розробниками для її удосконалення.

    Одним з доповідачів виступив Сергій Бистро – керівник Київської філії ДП «Агенство з ідентифікації і реєстрації, який проаналізував стан роботи з ідентифікації в Київській області та відповів на проблемні питання учасників колегії, які виникають при проведенні ідентифікації тварин.

    Також доповідачами виступили керівники структурних підрозділів Головного управління, які доповіли про результати роботи відповідних прямів у 2018 році, вказали на здобутки та недоліки роботи, а також про щляхи та методи їх усунення.

    За результатами проведеної колегії, роботу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області у 2019 році вцілому визнано задовільною. Також керівництвом Головного управління окреслено першочергові завдання служби області, що підлягають виконанню у І кварталі 2019 року.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій