• In English
  • УПРАВЛІННЯ ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ ПОКЛИКАНЕ ЗАХИЩАТИ ЗАКОННІ ПРАВА ТА СВОБОДИ ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА
    , опубліковано 15 Березня 2019 року о 16:16

    У рамках заходів із відзначення Всесвітнього дня захисту прав споживачів, Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області прийняло участь у науково – практичній конференції на тему «Проблеми та перспективи розвитку захисту прав споживачів», яка відбулася у Відокремленому підрозділі Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ірпінський економічний коледж». Начальник управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області Віталій Караулов розповів присутнім про функції та завдання Управління захисту споживачів та висловив сподівання на співпрацю з навчальним закладом, яка й допоможе формувати серед студентської молоді активну громадську позицію щодо захисту своїх прав як споживачів.

    До Всесвітнього дня захисту прав споживачів, Головним управлінням розроблено посібник для дітей з основних проблемних питань, які виникають у повсякденному житті громадськості стосовно сфери захисту прав споживачів.

     

     

    Першочерговим завданням управління захисту споживачів є робота з розгляду заяв та скарг споживачів Київщини; недопущення до споживача неякісних та небезпечних товарів, товарів з вичерпним терміном придатності, з відсутністю документів про якість та безпеку та без наявності товаро – транспортних документів на продукцію.

    В рамках виконання плану заходів Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області за участю представників органів місцевого самоврядування проводяться зустрічі з представниками бізнесу та громадськості Київщини.

    Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області свою діяльність спрямовує на захист прав і свобод людини, адже згідно з положенням статті 3 Конституції України, – людина, її життя і здоров’я, честь і гідність , недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій