• In English
  • ВІДБУВСЯ СЕМІНАР З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОЗДОРОВЛЕННЯ
    , опубліковано 09 Травня 2019 року о 11:11

    08 травня 2019 року на базі Головного управління Держпродспоживслужби  в Київській області проведено семінар для керівників закладів оздоровлення та відпочинку Київської області, які планують розпочати функціонування в поточному році.

    Мета проведення семінару – висвітлити актуальні питання щодо стану підготовки та організації проведення оздоровчої кампанії у 2019 році, інтеграції спільних дій в розрізі дотримання вимог харчового та санітарного законодавства.

    На семінарі обговорювались організаційні засади діяльності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, права, обов’язки та відповідальність усіх учасників оздоровчого процесу, визначені Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», норми і нормативи у сфері оздоровлення та відпочинку дітей,які є обов’язковими для виконання керівниками закладів.

    Особлива увага присутніх привернута до вимог нормативів щодо матеріально -технічного забезпечення, розміщення та проживання, організації виховної діяльності та дозвілля, фізкультурно – спортивної діяльності, медичного обслуговування дітей  у відповідності до санітарного законодавства та норм забезпечення дітей повноцінним харчуванням відповідно до фізіологічних потреб і енерговитрат та порядок організації харчування.

    Головними доповідачами виступили: начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Арзу Акберов, заступник начальника управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Олена Адаменко та головний спеціаліст управління безпечності  харчових продуктів та ветеринарної медицини Галина Провізіон.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій