• In English
  • ВИРОБНИЧА НАРАДА З ПИТАНЬ АДМІНІСТРАТИВНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА ПОРУШЕННЯ САНІТАРНОГО ЗАКОНОДАВСТВА
    , опубліковано 14 Травня 2019 року о 15:15

    На базі Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області 13 травня 2019 року проведено виробничу нараду для спеціалістів відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства територіальних управлінь з питань порядку винесення протоколів та постанов у справах про адміністративні правопорушення у сфері санітарного законодавства, санітарного та епідемічного благополуччя населення.

    Головний доповідач – начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Арзу Акберов доповів,  в яких випадках підприємства, підприємці, установи, організації, що порушили санітарне законодавство, підлягають  адміністративній відповідальності, передбаченій Кодексом України про адміністративні правопорушення.

    В кінці доповіді було зазначено, що застосування уповноваженими   на те посадовими особами заходів адміністративного впливу провадиться  в межах їх компетенції, у точній відповідності з законом. Разом з тим, постанови про накладення штрафу за порушення санітарного законодавства  є обов’язковими для виконання.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій