• In English
  • ВІДБУЛАСЯ КОЛЕГІЯ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ РОБОТИ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ ОБЛАСТІ У І КВАРТАЛІ 2019 РОКУ
    , опубліковано 28 Травня 2019 року о 09:09

    24 травня 2019 року в приміщенні Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області відбулося засідання колегії з порядком денним «Про підсумки роботи Держпродспоживслужби Київської області за  І квартал 2019 року та завдання на ІІ квартал 2019 року». На засіданні були присутні керівники структурних підрозділів Головного управління, начальники районних (Білоцерківської міської) державних лікарень ветеринарної медицини, директори державних лабораторій Держпродспоживслужби області, директор Центральної випробувальної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Київській області та м. Києві та в.о. начальника Київської обласної державної лікарні ветеринарної медицини.

    Доповідачами виступили керівники структурних підрозділів Головного управління (Олена Адаменко, Дмитро Богач, Тетяна Кравець, Владислав Ліскович), які доповіли про результати роботи відповідних напрямків, вказали на проблемні питання, що виникають в роботі, а також про можливі шляхи та методи їх усунення, а також вказали на першочергові завдання, які стоять перед службою у ІІ кварталі 2019 року. Директор Центральної випробувальної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Київській області та м. Києві Геннадій Савчук доповів про стан акредитації районних лабораторій Держпродспоживслужби та держаних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на ринках Київської області та міста Києва. Завідувач відділу незаразних хвороб та неплідності тварин Київської обласної державної лікарні ветеринарної медицини Олександр Криничний проаналізував стан роботи з ідентифікації та реєстрації тварин в Київській області, видачі ветеринарних документів через програму «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів»  та відповів на проблемні питання учасників колегії, які виникають при проведенні ідентифікації та реєстрації тварин.

    За результатами проведеної колегії керівництвом Головного управління окреслено першочергові завдання служби області, що підлягають виконанню у ІІ кварталі 2019 року.

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій