• In English
  • У МІСТІ ОБУХОВІ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР З ОБГОВОРЕННЯ ПРОБЛЕМНИХ ПИТАНЬ У СФЕРІ ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ
    , опубліковано 14 Червня 2019 року о 09:09

    13 червня 2019 року в рамках виконання плану заходів Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року фахівцями Головного  управління Держпродспоживслужби в Київській області за участю представників Обухівської міської ради  відбувся семінар з обговорення проблемних питань у сфері захисту прав споживачів, якості і  безпечності харчових продуктів та шляхів їх вирішення.

    У нараді взяли участь начальник Обухівського районного управління Володимир Заскалета та заступник начальника відділу у сфері торгівлі, робіт та послуг управління захисту споживачів Олена Федорова.

    Під час семінару обговорювали проблеми у сфері захисту прав споживачів та шляхи їх вирішення на основі аналізу звернень громадян. Всіх присутніх проінформували про правові та організаційні засади, основні принципи і порядок здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, повноваження органів державного нагляду (контролю), їх посадових осіб і права, обов’язки та відповідальність суб’єктів господарювання під час здійснення державного нагляду (контролю),

    Call Now Button
    Будь в курсі подій