• In English
  • З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ, ВЕТЕРИНАРНІ ЛІКАРІ!
    , опубліковано 09 Серпня 2019 року о 16:16

    Щорічно, у другу неділю серпня працівники ветеринарної служби України, а також ті, хто тим чи іншим чином пов’язані з цією професією, відзначають своє професійне свято – День працівників ветеринарної медицини. Спеціалісти державної служби ветеринарної медицини Київської області також не залишились осторонь та взяли участь в заходах, з нагоди свята. Їх гостинно приймала Обухівщина – а саме урочистості та концертна програма були проведені у «Районному центрі культури та дозвілля» м. Обухова.

    Зі словами привітання виступили Голова державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа, Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області Олена Матвієнко, голова громадянської організації «Асоціація спеціалістів ветеринарної медицини Київської області» Ігор Клименок та Обухівський міський голова Олександр Левченко. Побажали присутнім нестримного оптимізму, здоров’я, наснаги та віри в краще майбутнє.

    Кращі працівники області були відзначені Подяками Держпродспоживслужби, Почесними грамотами та подяками Київської обласної ради, грамотами Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та Громадської організації «Асоціація фахівців ветеринарної медицини Київської області».

    Користуючись нагодою, колектив Головного управління вітає всіх, хто обирав за покликом душі професію ветеринарного лікаря! Від вашої щоденної праці залежить забезпечення профілактики, діагностики та лікування сільськогосподарських тварин, гарантія якості та безпечності харчової продукції. Бажаємо вам успіхів на професійній ниві, міцного здоров’я, нових здобутків у розвитку ветеринарної медицини. Зі святом!!!

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій