• In English
  • В БІЛІЙ ЦЕРКВІ ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ РОБОЧОЇ ГРУПИ
    , опубліковано 19 Серпня 2019 року о 09:09

    15.08.2019 року на території Білоцерківської міської лікарні ветеринарної медицини відбувся круглий стіл. Ініціатором виступало Білоцерківське міське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області на чолі з його начальником – Вовкотрубом. В. Г.

    В якості запрошених були представники депутатського корпусу Білоцерківської міської ради VII скликання, відділів та управлінь Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Муніципальна варта», Білоцерківського ВП ГУНП в Київській області, Білоцерківської міської лікарні ветеринарної медицини та місцеві ЗМІ.

    Головним питанням, яке мало бурхливе обговорення, було удосконалення механізмів співпраці вищезгаданих учасників в напрямку виконання Правил утримання тварин в місті Біла Церква та притягнення до відповідальності порушників згаданих правил. Також піднімалось питання щодо організації відлову безпритульних тварин, їх стерилізації, перетримки та адопції.

    Заслухавши і врахувавши інформацію доповідачів, було прийнято ряд рішень, у тому числі продовжувати проведення заходів, направлених, на широку просвітницьку роботу серед населення міста.

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій