• In English
  • ПІДСУМКИ РОБОТИ ЗА І ПІВРІЧЧЯ 2019
    , опубліковано 02 Вересня 2019 року о 14:14

    Головним управлінням Держпродспоживслужби у Київській області за       1 півріччя 2019 року було здійснено 25 заходів державного нагляду (контролю) дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін, з них 11 планових та 14 позапланових.

    За результатами перевірок виявлено чисельні порушення вимог формування, встановлення та застосування державних регульованих цін суб’єктами господарювання що надають житлово-комунальні послуги.

    З метою їх усунення суб’єктам господарювання надано приписи та рішення, якими зобов’язано привести тарифи до економічно обґрунтованого рівня та відповідно повернути необгрунтовано нараховану плату споживачам у сумі 9186,84 тис. грн. шляхом здійснення їм перерахунків.

    Завдяки роботі сектору контролю за регульованими цінами Головного управління споживачам житлово-комунальних послуг у Київській області станом на 01.08.2019 фактично повернуто коштів на суму 892,27 тис. грн.

    Крім того, до суб’єктів господарювання-порушників державної дисципліни цін застосовано адміністративно-господарські санкції на суму 2104,67 тис. грн.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій