• In English
  • УВАГА! ЗАПРОВАДЖЕННО КАРАНТИННИЙ РЕЖИМ!
    , опубліковано 27 Вересня 2019 року о 11:11

    За результатами проведення планових обстежень, за поданням головного державного фітосанітарного інспектора Київської області Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області запроваджено карантинний режим через обмежено поширеного в Україні карантинного організму — західного кукурудзяного жука (Diabrotica virgifera virgifera Le Conte).

    Зокрема, карантинний режим запроваджено  в ТОВ “Агротрейд Груп” (с. Стовп’яги, Переяслав-Хмельницького району) на площі 162 га.

    Також шкідника виявлено в Білоцерківській дослідно-селекційній станції ІБК і ЦБ НААН (с. Мала Вільшанка, Білоцерківського району) на площі 109 га, ПСП “ДІАР” (с. Завадівка, Володарського району) на площі 57 га, СФГ “Світанок” (с. Стадниця, Тетіївського району) на площі 20 га, ТОВ “ТАК-АГРО” (с. Кошів та с. Степове, Тетіївського району) на площі 28,6 га та 25 га відповідно, відділок ім. Бузницького ТОВ “НВФ “Урожай” (м. Миронівка та с. Росава, Миронівського району) на площі 397 га та 108 га відповідно.

    Відповідно до ст. 33 Закону України “Про карантин рослин” до районних державних адміністрацій відповідних районів Київської області направлені подання про запровадження карантинного режиму.

    З метою локалізації і ліквідації вогнищ карантинного організму розроблено відповідні фітосанітарні заходи.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій