• In English
  • В ГОСПОДАРСТВАХ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ОБСТЕЖЕНО МІСЦЯ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ТА СОЇ УРОЖАЮ 2019 РОКУ, ЩО БУДЕ ЕКСПОРТУВАТИСЯ ДО КИТАЮ
    , опубліковано 01 Жовтня 2019 року о 10:10

    Згідно заяв поданих  ТОВ «АДМ  ЮКРЕЙН», ТОВ «ГРЕЙНКОРП УКРАЇНА», ТОВ «Кононівський елеватор», ТОВ «ТАК – Агро», ТОВ « Медвинське   хлібоприймальне  підприємство »,  ТОВ  « ЧЖЕНБАН
    УКРАЇНА», ТОВ «Ольшаницький елеватор», ТОВ «ГРОВЕР АГРО» з приводу обстежень місць зберігання зерна кукурудзи та сої, урожаю 2019 року на території Київської області: м. Сквира, м. Березань, м. Яготин, м. Тетіїв,с. Медвин (Богуславський район), с. Капустинці (Володарський район), с. Ольшаниця  (Рокитнянський район).
      Відповідно до статтей 4 і 5 Протоколів фітосанітарних та інспекційних вимог щодо експорту кукурудзи та сої з України до КНР, державними фітосанітарними інспекторами управління фітосанітарної безпеки  Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області протягом липня – серпня 2019 року проведено обстеження  39 – ти складських приміщень, а саме 34 приміщення для зберігання  зерна кукурудзи загальною площею 32531,2 м², 5 приміщень  для зберігання зерна сої загальною площею 4993 м².
      Відібрані зразки (39 шт.) було направлено на експертизу до ДУ «Центральна фітосанітарна лабораторія».
      Враховуючи результати обстежень та висновки фітосанітарної експертизи вищезазначені складські приміщення для зберігання зерна кукурудзи та сої  відповідають Протоколам  фітосанітарних та інспекційних вимог щодо експорту кукурудзи, сої з України до КНР.
    Call Now Button
    Будь в курсі подій