In English
Перейти до основної сторінки
In English
Про службу
Про службу
Керівництво
Структура
Кадрова політика
Профспілка співробітників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області
Положення про ГУ
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Закупівлі
Державна надзвичайна протиепізоотична комісія
Державний нагляд (контроль)
Сигналізаційні повідомлення про розвиток і поширення шкідливих організмів та заходи захисту сільськогосподарських та інших угідь
Для громадськості
Для громадськості
Звернення громадян та запити на інформацію
Особистий прийом громадян
Доступ до публічної інформації
Антикорупційні звернення
Корисні посилання
Послуги
Послуги
Адміністративні послуги та тарифи на ветеринарні послуги
Контакти
Контакти
Контакти
Нормативна база
Нормативна база
Нормативна база
Стара версія
gov.ua
Державні сайти України
gov.ua
Державні сайти України
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Людям із порушенням зору
A-
A+
In English
Стара версія сайту
Службова електронна пошта (для співробітників)
Хмарне сховище (для співробітників)
Службовий телефон (для співробітників)
Про службу
Про службу
Керівництво
Структура
Кадрова політика
Профспілка співробітників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області
Положення про ГУ
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Закупівлі
Державна надзвичайна протиепізоотична комісія
Державний нагляд (контроль)
Сигналізаційні повідомлення про розвиток і поширення шкідливих організмів та заходи захисту сільськогосподарських та інших угідь
Для громадськості
Для громадськості
Звернення громадян та запити на інформацію
Особистий прийом громадян
Доступ до публічної інформації
Антикорупційні звернення
Корисні посилання
Послуги
Послуги
Адміністративні послуги та тарифи на ветеринарні послуги
Контакти
Контакти
Контакти
Нормативна база
Нормативна база
Нормативна база
Пошук
Ключові слова
Знайти
Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Інші органи виконавчої влади
Увійти
Головна
Новини
ЗАПОЧАТКОВАНО СЕРІЮ СЕМІНАРІВ – НАВЧАНЬ НА ТЕМУ «ДОТРИМАННЯ ВИМОГ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ ЯК ЗАПОРУКА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІТЕЙ В НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ КИЇВЩИНИ БЕЗПЕЧНИМ ТА ЯКІСНИМ ХАРЧУВАННЯМ»
ЗАПОЧАТКОВАНО СЕРІЮ СЕМІНАРІВ – НАВЧАНЬ НА ТЕМУ «ДОТРИМАННЯ ВИМОГ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ ЯК ЗАПОРУКА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІТЕЙ В НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ КИЇВЩИНИ БЕЗПЕЧНИМ ТА ЯКІСНИМ ХАРЧУВАННЯМ»
admin
, опубліковано
13 Листопада 2019 року о 16:16
На виконання вимог доручення прем’єр – міністра України від 25.10.2019, виданого за результатами селекторної наради з питань безпечності харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти, Головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області та департаментом освіти і науки Київської обласної державної адміністрації започатковано проведення серії семінарів – навчань на тему «Дотримання вимог законодавства про харчові продукти як запорука забезпечення дітей в навчальних закладах Київщини безпечним та якісним харчуванням».
Так, перший з семінарів проведено 12 листопада 2019 року в залі засідань Боярського навчально – виховного комплексу «Гімназія – загальноосвітня школа І ступеня» Києво – Святошинської районної державної адміністрації Київської області.
Доповідачами було висвітлено наступні теми:
санітарно – гігієнічні вимоги до організації харчування дітей
в навчальних закладах;
основні аспекти Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
особливості розробки та впровадження в закладах освіти постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).
Також, доповідачами було визначено проблеми, пов’язані з харчуванням дітей в навчальних закладах, ознайомлено слухачів з динамікою захворюваності на гострі кишкові інфекції серед дітей в організованих колективах по Україні та окремо по Київській області, проаналізовано результати заходів державного нагляду (контролю) у сфері безпечності харчових продуктів в ДНЗ та ЗОШ Київської області протягом 2018-2019 років, наведено основні вимоги харчового законодавства, в тому числі докладно проінформовано про особливості впровадження НАССР на харчоблоках навчальних закладів.
Семінар відбувся за участі керівництва Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, представників департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, управлінь (відділів) освіти місцевих органів державної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, керівників та представників навчальних закладів Києво-Святошинського району Київської області (всього 78 осіб).
Аналогічні семінари буде проведено у всіх районах Київщини до кінця 2019 року.
Приєднуйтесь до нас
Попередня
УВАГА! НЕБЕЗПЕКА ВІД МИШОПОДІБНИХ ГРИЗУНІВ!
Наступна
ОБ’ЄДНАННЯ ГРОМАД МІСТА БІЛА ЦЕРКВА ЩОДО ГУМАННОГО СТАВЛЕННЯ ДО БЕЗПРИТУЛЬНИХ ТВАРИН