• In English
  • ТВОРЧИЙ КОНКУРС ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ «ПОДІЛИСЬ ДОБРОМ!»
    , опубліковано 03 Грудня 2019 року о 14:14

    Профспілкою співробітників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області проводиться дитячий конкурс творчих робіт, присвячений дню Святого Миколая.
    Запрошуємо юних майстрів – дітей працівників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області прийняти участь у творчому конкурсі “Поділись добром!”

    Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне – чудес. Новорічні свята – чарівні. Саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і затамувавши подих, загадуємо бажання.

    Свято Миколая – особливий день для кожної дитини. Цілий рік маленькі діточки чекають на цю чарівну ніч. Кожен хоче отримати свій заповітний подарунок та втілити у життя найбажанішу мрію.

    Існує також загадкове повір’я: якщо в переддень чарівного свята загадати заповітне бажання, то Святий Миколай його обов’язково виконає. Діти, які вже вміють писати, в листах просять покровителя виконати свої мрії. Саме доброта і віра в чудо здатна зберігати все найдорожче в людських серцях.

    Усі ми знаємо саме цієї ночі, як усі поснуть, миттю прилетить на золотих санях Миколай – із білою бородою, в теплому кожусі, а головне – з великим мішком подарунків.

    Та не все так просто. Разом з Миколаєм приходить ще 2 ангели і 2 чортики – і от саме вони розповідають Чудотворцю, якого саме подарунка заслужила ця дитина.

    Але і дорослі й діти завжди вірять у перемогу святого Миколая Чудотворця, де завжди перемагає добро і кожна дитина отримає свій довгоочікуваний подарунок. Це свято вчить дітей милосердю, щедрості                           і любові до оточуючих людей. Чудесну традицію передають з покоління                         в покоління, а вона прищеплює головні цінності нашим дітям.

    Профспілкою співробітників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області проводить конкурс творчих дитячих робіт до Дня Святого Миколая на тему: «Поділись добром!».

    Тематика робіт: «Поділись добром!» виконання: будь-яка творча робота (малюнок, вишивка, вірш, декупаж, ліплення, моделювання, скрапбукінг, оригамі тощо). За участь у конкурсі кожний учасник отримає подарунок.

    Творчі роботи дітей працівників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області чекаємо до 16 грудня 2019 року включно за адресою Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області: вул. Балукова, 22, м. Вишневе, Києво-Святошинський район, Київська область, 08133.

    Детальну інформацію щодо виставки-конкурсу можна отримати за                 тел. (044) 406-09-82, 096-149-48-36 – Мазура Аня Василівна.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій