• In English
  • ПРОВЕДЕНІ ЧЕРГОВІ НАВЧАННЯ ЩОДО ДОТРИМАННЯ ВИМОГ ХАРЧОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА ТА ВПРОВАДЖЕННЯ НАССР В ХАРЧОБЛОКАХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ
    , опубліковано 24 Січня 2020 року о 13:13

    В 2020 році відбулися чергові семінари-навчання з організації харчування дітей в закладах освіти. Так, 10 січня проведено навчання в м. Бориспіль
    (65 слухачів), 13 січня в м. Обухів (188 слухачів), 15 січня в м. Бровари
    (166 слухачів) та 22 січня в м. Березань (250 слухачів).

    Запроваджений цикл навчань організований Департаментом освіти і науки Київської обласної державної адміністрації та Головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області на виконання Регіонального плану заходів щодо створення належних умов для безпечного харчування дітей у закладах освіти Київщини на 2019-2022 роки.

    Учасниками семінарів-навчань є представники управлінь (відділів) освіти місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти, персонал харчоблоків, представники суб’єктів господарювання, задіяні в організації харчування дітей, а також особи, відповідальні за постачання продуктів харчування та продовольчої сировини.

    Під час семінарів учасники вивчають питання дотримання вимог харчового та санітарного законодавства при організації харчування в закладах освіти, а також знайомляться з особливостями розробки та впровадження в закладах освіти постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).

    Аналогічні заходи будуть проводитись щосереди в інших районах Київської області до середини березня 2020 року

    Call Now Button
    Будь в курсі подій