• In English
  • КОРОНАВІРУС: ПРОФІЛАКТИКА!!!
    , опубліковано 28 Лютого 2020 року о 13:13

    В межах всеукраїнської кампанії з протидії проникнення коронавірусу на територію нашої держави, що проводиться за ініціативи Уряду з 27 лютого 2020 року в усіх шкільних та дошкільних закладах, Головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області, спільно з Департаментом освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, розпочато проведення серії роз’яснювальних бесід з адміністраціями, педагогічними колективами та представниками батьківських комітетів навчальних закладів Київщини.

     

    Так, перший захід проведено 27 лютого 2020 року в актовій залі Таращанської загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів № 2 (вул. Володимира Великого, 32,
    м. Тараща, Київська область).

    Учасниками заходу стали керівники та спеціалісти управлінь (відділів) освіти органів місцевого самоврядування Таращанського, Рокитнянського та Ставищенського районів, керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти, а також представники батьківських комітетів (всього 130 слухачів).

    Спеціалістами Головно управління було доведено слухачам інформацію про етіологію коронавірусу, патогенез коронавірусних захворювань та їх діагностику. Також, було повідомлено про шляхи зараження коронавірусом та надано рекомендації як уберегтися від даної хвороби.

    Керівникам та представникам освітніх закладів надано відповідні інформаційні матеріали, розроблені Міністерством охорони здоров’я України і Всесвітньої організації охорони, для їх оприлюднення в приміщеннях шкіл та садочків. Також, дані матеріали буде розповсюджено через засоби масової інформації, офіційні веб-сайти органів місцевого самоврядування та навчальних закладів, а також через батьківські чати та месенджери.

     

    Крім того, через районні управління Держпродспоживслужби Київщини поширено 1500 інформаційних листівок «Коронавірус: профілактика інфікування та поширення».

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій