• In English
  • ЗДІЙСНЕНО ПЕРЕРАХУНОК ПОСЛУГ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ НА МАЙЖЕ 800 ТИС. ГРН
    , опубліковано 13 Березня 2020 року о 16:16

    Головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області був проведений захід державного нагляду з питань дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін (тарифів) підприємства, що надає послуги з централізованого водопостачання та водовідведення в Київській області.

     

    Перевіркою був встановлений факт введення в дію та застосування нових тарифів на послуги з централізованого водопостачання та  централізованого водовідведення, які затвердила Національна комісія, що здійснює державне регулювання  у сферах енергетики та комунальних послуг, без наявності нових договорів про надання комунальних послуг, в порушення постанови Кабінету Міністрів України від 05.07.2019 № 690 та вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги» № 2189-VIII.

     

    За результатами перевірки Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області зобов’язало підприємство здійснити перерахунки споживачам послуг з централізованого водопостачання та водовідведення на суму 800 тис. грн.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій