• In English
  • ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЄ ВИКОНУВАТИ СВОЇ ПОВНОВАЖЕННЯ
    , опубліковано 17 Березня 2020 року о 22:22

    Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області продовжує працювати у штатному режимі та виконувати всі надані повноваження.

     

    Водночас, у зв’язку з оголошенням на території України карантину та відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та від 16 березня 2020 року № 215 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211» в Головному управління прийняті заходи, які дозволять убезпечити працівників, а саме: робота частково переведена в дистанційний режим із застосуванням електронних комунікаційних технологій.

     

    Саме тому, враховуючи ризик поширення вказаної хвороби, просимо дотримуватися всіх рекомендацій щодо запобігання поширення коронавірусу: самоізоляція (мінімізувати контакти для зменшення ризику інфікування), дотримуватися правил особистої гігієни та без нагальної потреби не покидати своїх домівок.

     

    Просимо вас з розумінням поставитися до ситуації , що склалася та в разі необхіності звернення до Головного управління надавати перевагу електронній формі звернення, яке можна направити на е-mail: gu@dpssko.gov.ua. На офіційному сайті доступна також і електронна форма для надсилання звернень громадян. Також для надсилання звернень можна скористатися послугами поштового зв’язку: 08133, Київська область, Києво-Святошинський район, м. Вишневе, вул. Балукова, 22. Тел. (044) 406-38-13.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій