• In English
  • ДО УВАГИ ВИРОБНИКІВ ТА ІМПОРТЕРІВ НЕХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
    , опубліковано 29 Квітня 2020 року о 22:22

    КОНСУЛЬТАТИВНА ПІДТРИМКА ДЛЯ БІЗНЕСУ 

     

    Законом України «Про зменшення тиску на бізнес з боку органів ринкового нагляду», який набрав чинності 26.03.2020, значно збільшено  розмір адміністративно-господарський санкцій за введення в обіг продукції, яка становить серйозний ризик та/або не відповідає вимогам технічних регламентів.

     

    Разом з тим, постановою Кабінету Міністрів України від 12.02.2020
    № 75 затверджено Порядок надання органами державного ринкового нагляду безоплатної консультаційної підтримки суб’єктам господарювання з питань здійснення державного ринкового нагляду.

     

    Звертаємо увагу, що консультації суб’єктам господарювання органи державного ринкового нагляду надають безоплатно та виключно у встановленому порядку. Такі консультації можуть надаватися у письмовій формі (письмові консультації) або шляхом публічного обговорення після отримання письмового звернення від суб’єкта господарювання.

     

    З метою запобігання вільному обігу нехарчової продукції, яка може завдати шкоди суспільним інтересам, налагодження ефективної співпраці між органами ринкового нагляду та суб’єктами господарювання, які виробляють або розповсюджують таку продукції на території Київської області, у разі виникнення питань здійснення державного ринкового нагляду, Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області просить невідкладно звертатися за адресою: Київська область, Києво-Святошинський район, м. Вишневе, вул. Балукова, буд. 22 або на e-mail: gu@dpssko.gov.ua для отриманням консультаційної підтримки (детальна інформація за телефоном 406-08-47).

    Call Now Button
    Будь в курсі подій