• In English
  • ЗАПРОШУЄМО ЮНИХ ТАЛАНТІВ – ДІТЕЙ ПРАЦІВНИКІВ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ У ТВОРЧОМУ КОНКУРСІ ” СУЧАСНА УКРАЇНА ОЧИМА ДІТЕЙ”
    , опубліковано 08 Травня 2020 року о 16:16

    Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області спільно з Профспілкою співробітників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області проводить конкурс творчих дитячих робіт до Дня захисту дітей на тему: «Сучасна Україна очима дітей».

    Організаційно – технічне та інформаційне забезпечення проведення виставки-конкурсу здійснює Профспілка співробітників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.

    Творчі роботи дітей працівників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області чекаємо до 25 травня 2020 року включно за адресою Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області: 08133, Київська область, Києво-Святошинський р-н, м. Вишневе, вул. Балукова, 22.

    Тематика робіт: «Сучасна Україна очима дітей»; виконання: будь-яка творча робота (малюнок, ліпка, вишивка, тощо). За участь у конкурсі кожний учасник отримає подарунок.

    Детальну інформацію щодо виставки-конкурсу можна отримати за тел.:

    (044) 406-38-13, (044) 406-09-82, 096-149-48-36 – Мазура Аня Василівна.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій