• In English
  • ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА КИЇВЩИНИ ПРОДОВЖУЄ ПЕРЕВІРКИ ДОТРИМАННЯ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ
    , опубліковано 30 Червня 2020 року о 15:15

    Як відомо, карантин в Україні продовжили до 31 липня 2020 року, проте він має суттєві послаблення. Зокрема, дозволили працювати закладам торгівлі, культури, фітнес-центрам, перекупням, дитсадкам, агропродовольчим ринкам, та ін., за умови суворого виконання рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів, затверджених відповідними постановами головного санітарного лікаря України.

    В той же час, пом’якшення обмежень призвело до збільшення кількості випадків захворювань на коронавірус в окремих областях країни. Київщина також увійшла до переліку регіонів з найвищими показниками захворюваності (станом на 30.06.2020 лабораторно підтверджено 2585 випадків).

    Враховуючи ускладнення епідемічної ситуації та на виконання рішень позачергових засідань Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 13 червня 2020 року (протокол № 10) та Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 19.06.2020 (протокол № 19) Головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області спільно з місцевими підрозділами Головного управління Національної поліції в Київській області посилено контроль за виконанням протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання.

    Так за період з 22 червня до 29 червня 2020 року перевірено 1722 суб’єктів господарювання, при цьому на 929 об’єктах виявлено порушення протиепідемічних заходів. За наслідками перевірок на 85 посадових осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення та всім суб’єктам – порушникам видані вимоги щодо забезпечення виконання рекомендацій стосовно організації протиепідемічних заходів.

    Разом з тим, Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області звертається до суб’єктів господарювання відповідально ставитися до вимог карантину, а громадянам ще раз нагадує, що наше здоров’я – в наших руках. Бережіть себе та своїх близьких – дотримуйтеся протиепідемічних заходів!

      
    Call Now Button
    Будь в курсі подій