• In English
  • ЗАВДЯКИ РОБОТІ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПІДПРИЄМСТВО ПОВЕРНУЛО СПОЖИВАЧАМ ПОНАД 3 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ ЗА ПОСЛУГИ З ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ.
    , опубліковано 15 Липня 2020 року о 17:17

    Головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області продовжується робота щодо запобігання порушень в сфері ціноутворення, забезпечення встановлення економічно обґрунтованих тарифів на комунальні послуги та недопущення обрахунків споживачів Київської області.

    Так, на вимогу припису щодо усунень порушень, виявлених фахівцями Головного управління під час проведення планового заходу контролю з питань обґрунтованості тарифів на теплову енергію та послуги з централізованого опалення, які діяли у опалювальному сезоні 2018-2019, комунальним підприємством в травні цього року повернуто споживачам Київської області шляхом здійснення перерахунку суму у розмірі 3,198 млн. грн., а саме повернуто необґрунтовано нараховану суму населенню – 2,915 млн. грн., бюджетним установам – 202,3 тис. грн., іншим споживачам (госпрозрахунковим установам) – 79,9 тис. грн.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій