• In English
  • З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА!
    , опубліковано 14 Листопада 2020 року о 14:14

    Шановні працівники аграної сфери! Щиро вітаємо вас з професійним святом — Днем працівників сільського господарства!

    Це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

    Аграрна сфера надзвичайно важлива для економіки будь-якої держави. Перед фахівцями цієї сфери, враховуючи невпинне зростання населення планети, стоїть глобальне завдання – виробити достатньо, щоб забезпечити все людство. Для України аграрна галузь – це фундамент економіки та запорука добробуту українців. Тому День працівників сільського господарства – це, насамперед, визнання державою звитяжної хліборобської праці.

    Завдяки вам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами.

    Тож дозвольте висловити слова подяки за працелюбність та щедрість душі, за вірність обраній справі. Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, щедрих врожаїв та невичерпного натхнення! Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, обходять стороною природні стихії, хай втілюються в життя плани, задуми та сподівання на радість вашим родинам, на благо розквіту рідної землі! Нехай завжди у ваших домівках буде радість і достаток, а у державі – мир!

    Call Now Button
    Будь в курсі подій