• In English
  • ДО УВАГИ ОПЕРАТОРІВ РИНКУ, ЩО ЕКСПОРТУЮТЬ ПРОДУКЦІЮ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ ДО РЕСПУБЛІКИ КОРЕЯ!!!
    , опубліковано 19 Листопада 2020 року о 13:13

    Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області інформує про створення Республікою Корея нового переліку максимальних допустимих меж пестицидів в продукції агропромислового комплексу та запровадження тимчасових перехідних періодів їх застосування.

    В той же час, Корейська сторона надає можливість зацікавленим економічним суб’єктам господарювання подати бажані максимальні рівні вмісту пестицидів з урахуванням норм вітчизняного законодавства для харчових продуктів тваринного та рослинного походження, зернових та кормів, які вони експортують до Республіки Корея.

    Враховуючи викладене, вказані оператори ринку мають можливість надати свої пропозиції на електронні адреси Головного управління (gu@dpssko.gov.uakontrol@dpssko.gov.uaconsumer@dpssko.gov.uaдо 25 листопада 2020 року згідно форми у форматі Excel, що додається за посиланням: Додаток для надання пропозицій до МДР для Кореї.

    За додатковими роз’ясненнями слід звертатись до управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління за телефоном – (044) 406-09-82.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій