• In English
  • ДИТЯЧИЙ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ “ДИВО НА МИКОЛАЯ!”
    , опубліковано 01 Грудня 2020 року о 00:00

    День святого Миколая є невід’ємною частиною української культури та історії, знати яку не лише важливо, а й цікаво. Нині традиція святкувати цей день відроджується по всій Україні, а дітлахи нетерпляче чекають подарунків на 19 грудня.

    Святий Миколай — це Чудотворець, він уміє робити різні дива. У нього є чарівна книга, в якій він записує всі вчинки дитини — хороші і не дуже. Якщо ти був чемним і добрим цілий рік, Миколайчик покладе тобі під подушку подарунок. Якщо ж ти не слухався, замість подарунка знайдеш різочку. Але Миколай — чарівник добрий, якщо ти зробив шкоду, але щиро попросив пробачення, він викреслить цей поганий вчинок зі своєї книги. У Миколая є помічник — ослик. Він також чарівний, бо за одну ніч встигає принести подарунки всім-всім дітям.

    День святого Миколая – одне з найсвітліших і найулюбленіших свят і для малечі і для дорослих. На нього чекають мільйони дітей і дорослих в усьому світі, адже окрім подарунків він приносить у кожну оселю радість, надію та любов. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому.

    Профспілкою співробітників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області проводить конкурс творчих дитячих робіт до Дня Святого Миколая на тему: «Диво на Миколая!».

    Тематика робіт: «Диво на Миколая!» виконання: будь-яка творча робота (малюнок, вишивка, вірш, декупаж, ліплення, моделювання, скрапбукінг, оригамі тощо). За участь у конкурсі кожний учасник отримає подарунок.

    Творчі роботи дітей працівників Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області чекаємо до 18 грудня 2020 року включно за адресою Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області: вул. Балукова, 22, м. Вишневе, Києво-Святошинський район, Київська область, 08133.

    Детальну інформацію щодо виставки-конкурсу можна отримати за тел. (044) 406-09-82, 096-149-48-36 – Мазура Аня Василівна.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій