• In English
  • РОЗМІЩЕННЯ РЕКЛАМИ НА ЕЛЕМЕНТАХ КОНТАКТНОЇ МЕРЕЖІ, НА ЗАСОБАХ ТА ОБЛАДНАННІ ЗОВНІШНЬОГО ОСВІТЛЕННЯ В УКРАЇНІ ЗАБОРОНЕНО
    , опубліковано 12 Січня 2021 року о 11:11

    Відповідно до частини сьомої  статті 8 Закону України «Про рекламу» розміщення реклами та/або рекламних засобів на підтримуючих, опорних та інших елементах контактної мережі, на засобах та обладнанні (у тому числі опорах) зовнішнього освітлення забороняється.

    Вказані обмеження сприяють збереженню автентичності, просторової композиції об’єктів культурної спадщини та підвищенню туристичної привабливості. Крім того, відсутність реклами на стовпах має поліпшити ситуацію у сфері безпеки дорожнього руху.

    До розповсюджувачів реклами, винних в порушенні встановленого законодавством порядку розміщення реклами будуть застосовуватись штрафи в порядку та розмірах визначених частиною четвертою статті 27 Закону України «Про рекламу».

    Шановні споживачі, про факти розповсюдження такої реклами на території Київської області просимо інформувати управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області за адресою: 08133, м. Вишневе, вул. Балукова, 22; e-mail: koblzah@dpssko.gov.ua, тел. (044) 406-01-65.

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій