• In English
  • НАЧАЛЬНИКОМ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО МІСЬКРАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВОЛОДИМИРОМ ВОВКОТРУБОМ ІНІЦІЙОВАНО ТА ПРОВЕДЕНО РОБОЧУ НАРАДУ З ДИРЕКТОРАМИ АГРОПРОДОВОЛЬЧИХ РИНКІВ М. БІЛА ЦЕРКВА.
    , опубліковано 04 Березня 2021 року о 15:15

    На нараді, що відбулася  04 березня 2021 року, обговорювались питання щодо необхідності посилення профілактичних та протиепідемічних заходів при здійсненні торгівлі на ринках, оскільки на території  міста різко зростає захворюваність населення на COVID-19.

     

     

     

    Було акцентовано увагу  на  систематичних порушеннях, які були виявлені при проведенні фахівцями управління перевірок агропродовольчих ринків на предмет дотримання вимог Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 06.06.2020 № 34 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів з торгівлі на ринках на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» та попереджено директорів ринків про адміністративну відповідальність за порушення санітарних норм. В місті Біла Церква функціонують 9 агропродовольчих ринків,  протягом січня-лютого за порушення протиепідемічних вимог на керівників ринків складено 7  Протоколів про адміністративне правопорушення.

    Посилення протиепідемічних заходів при здійсненні торгівлі на ринках має на меті зниження ризику зараження  громадян вірусом COVID-19, як працівників ринків та продавців, так і покупців.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій