• In English
  • ПРОВЕДЕНО СЕМІНАР-НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ ЕПІЗООТИЧНОЇ СИТУАЦІЇ ЩОДО СКАЗУ ТВАРИН В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ТА ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ
    , опубліковано 19 Квітня 2021 року о 17:17

    16 березня 2021 року спеціалістами відділу організації протиепізоотичної роботи управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, за допомогою сервісу для проведення відеоконференцій ZOOM, проведено дистанційний семінар-навчання на теми «Удосконалення умінь адміністративних процедур в програмному забезпеченні «Інформаційна система з проведення протиепізоотичних заходів» та «Епізоотична ситуація щодо сказу тварин в Київській області».

    У семінарі взяли участь керівники та фахівці районних, Іванківського міжрайонного, Білоцерківського міськрайонного управлінь та Ірпінського міського відділу, районних (міських) державних лікарень ветеринарної медицини (всього було під’єднано 43 робочих місця).

    В ході семінару обговорено проблематику щодо сказу тварин в Київській області, зокрема висвітлено сучасну епізоотичну ситуацію та наведені статистичні дані за минулі роки.

    Разом з тим проведено навчання щодо удосконалення умінь адміністративних процедур в програмному забезпеченні «Інформаційна система з проведення протиепізоотичних заходів». Слухачам було роз’яснено алгоритм роботи в зазначеній системі та вказано на особливості роботи користувачів.

    Спікери приділили достатню увагу кожній темі, надали вичерпні відповіді на поставлені питання і разом із слухачами активно обговорили проблеми та способи їх вирішення.

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій