• In English
  • ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ПО ПРОТИДІЇ COVID-19
    , опубліковано 05 Листопада 2021 року о 13:13

    Головне управління Держпродспоживслужби в Київський області  продовжує працювати в мобільних групах разом з працівниками Національної поліції в перевірці дотримання протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

    Під час рейдів були перевірені торговельно розважальні центри та супермаркети. Основні порушення які були зафіксовані: перед початком зміни не проводиться температурний скринінг усім працівникам; допуск відвідувачів та перебування у закладі дозволено без наявності вдягнутого респіратора або захисної маски у т. ч. виготовлений самостійно, так щоб були покриті ніс та рот; біль місць потенційного скупчення людей не нанесено відповідне тимчасове маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції не менше 1,5. метрів.

    За результатами перевірок вжито відповідні заходи реагування, а саме: складені Протоколи про адміністративне правопорушення за статтєю 42 КУпАП

    Всього за період з 30.10.2021 до 05.11.2021 перевірено 3522 суб’єктів (об’єктів); кількість об’єктів на яких встановлено порушення – 420.

    З керівниками та працівниками суб’єктів господарювання проведені роз’яснювальні роботи щодо карантинних обмежень для регіонів «червоної» зони та індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів COVID-19.

    Головне управління Держпродспоживслужби в котре закликає бережіть себе та рідних. Дотримуйтесь простих правил в період карантину, які можуть зберегти ваше життя та здоров’я — дотримуйтесь соціальної дистанції, не забувайте користуватись масками, часто мийте руки з милом, або користуйтесь антисептиками.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій