• In English
  • ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ! ЗМІНИ ВИМОГ ЄВРАЗІЙСЬКОГО ЕКОНОМІЧНОГО СОЮЗУ
    , опубліковано 19 Листопада 2021 року о 10:10

    Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє, що, відповідно до листа Державної установи “Головна державна інспекція по насінництву, карантину і захисту рослин” Республіки Білорусь, з 8 грудня 2021 року вступають в силу:

    1. Рішення Ради Євразійської економічної комісії від 14 вересня 2021 року № 93 “О внесении измененияв раздел І Перечня подкарантинной продукции (подкарантинных грузов, подкарантинных материалов, подкарантинных товаров), подлежащей карантинному фитосанитарному контролю (надзору) на таможенной границе Евразийского экономического союза и таможенной территории Евразийского экономического союза “, яким включено продукцію “міцелій гриба”.

    2. Рішення Ради Євразійської економічної комісії від 05 жовтня 2021 року № 98 “О внесении изменений в Единые карантинные фитосанитарные требования, предъявляемые к подкарантинной продукции и подкарантинным объектам на таможенной границе Евразийского экономического союза и таможенной территории Евразийского экономического союза “.

    У відповідності з цим документом внесено зміни до “Единых карантинных фитосанитарных требований, предъявляемых к подкарантинной продукции и подкарантинным объектам на таможенной границе и на таможенной территории Евразийского экономического союза”, затверджених Рішенням Ради Євразійської економічної комісії від 30 листопада 2016 року № 157. Ознайомитись з текстом зазначених документів можна за посиланням: https://dpss.gov.ua/fitosanitariya-kontrol-u-sferi-nasinnictva-ta-rozsadnictva/fitosanitarni-vimogi-krayin.

    За детальною консультацією звертайтесь до спеціалістів управління фітосанітарної безпеки та фітосанітарних заходів на кордоні Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області відповідно до закріплених зон обслуговування: https://dpssko.gov.ua/oblvet.org.ua/upravlinnya-fitosanitarno-bezpeki/

    Call Now Button
    Будь в курсі подій