• In English
  • ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ПЕРЕВІРКИ ДОТРИМАННЯ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ В ПЕРІОД З 15.11.2021 ДО 21.11.2021
    , опубліковано 24 Листопада 2021 року о 11:11

    Головне управління Держпродспоживслужби в Київський області продовжує працювати в складі мобільних групах разом з працівниками Національної поліції та органів місцевого самоврядування в перевірці дотримання протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

    Станом на сьогоднішній день створені та продовжують роботу 63 мобільних групи, які проводять перевірку дотримання протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Роботу мобільні групи здійснюють щоденно, в тому числі на вихідних.

    Здійснюються рейди дошкільних закладів, закладів загальної середньої освіти, закладів громадського харчування, об’єктів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, закладів фізичної культури та спорту, закладів, що надають послуги з розміщення, перукарень.

    В період з 15.11.2021 до 21.11.2021 було здійснено 3532 заходи на предмет дотримання протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

    З яких здійснено 3052 моніторингових заходи та 480 комісійних перевірок спільно з представниками Національної поліції в Київській області. В ході заходів було виявлено 664 порушень протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної інфекції COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

    За результатами здійснених заходів складено 137 Протоколів про адміністративне правопорушення за статтею 42 КУпАП та 34 Протоколи про адміністративне правопорушення за частиною 2 статті 44-3 КУпАП

    Основні порушення які були зафіксовані: перед початком зміни не проводиться температурний скринінг усім працівникам; допуск відвідувачів та перебування у закладі дозволено без наявності вдягнутого респіратора або захисної маски у т. ч. виготовлений самостійно, так щоб були покриті ніс та рот; біля місць потенційного скупчення людей не нанесено відповідне тимчасове маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції не менше 1,5 метрів.

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій