• In English
  • КОМПЛЕКСНІ ПЕРЕВІРКИ ЗА ДОТРИМАННЯМ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ COVID-19
    , опубліковано 16 Грудня 2021 року о 11:11

    Головне управління Держпродспоживслужби в Київський області  продовжує працювати в складі мобільних груп разом з працівниками Національної поліції в перевірці дотримання протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

    Під час рейдів перевіряються заклади громадського харчування, об’єкти торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, агропродовольчі ринки, торговельно-розважальні центри, аптеки, салони краси.

    За результатами перевірок вжито відповідні заходи реагування, а саме: складені Протоколи про адміністративне правопорушення за статтями                     42 КУпАП та частини другої 443  КУпАП.

    Всього за період з 03.12.2021 до 09.12.2021 перевірено 3801 суб’єктів (об’єктів); кількість об’єктів на яких встановлено порушення – 365.

    З керівниками та працівниками суб’єктів господарювання проводяться роз’яснювальні роботи щодо карантинних обмежень для регіонів «червоної» зони та індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів COVID-19.

    Головне управління Держпродспоживслужби в котре закликає бережіть себе та рідних. Дотримуйтесь простих правил в період карантину, які можуть зберегти ваше життя та здоров’я — дотримуйтесь соціальної дистанції, не забувайте користуватись масками, часто мийте руки з милом, або користуйтесь антисептиками.

     

      

      

      

      

      

      

       

       

       

    Call Now Button
    Будь в курсі подій