• In English
  • ЗАПРОШУЄМО АГРОФІРМИ, ВИРОБНИКІВ, ТОРГОВЕЛЬНІ МЕРЕЖІ ТА ОРГАНИ ВЛАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ДО РЕЄСТРАЦІЇ ТА РОБОТИ НА НАЦІОНАЛЬНІЙ ПЛАТФОРМІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ.
    , опубліковано 30 Березня 2022 року о 20:20

    В Україні на базі Держпродспоживслужби створена Національна платформа продовольчої безпеки, яка дозволяє об’єднати зусилля військових адміністрацій, виробників харчових продуктів, торговельних мереж, міжнародних організацій для стимулювання розбудови української економіки, навіть в умовах війни, та забезпечення харчовими продуктами й товарами першої необхідності мешканців громад, учасників Збройних Сил України та територіальної оборони.

    З кожним днем функціональне наповнення платформи зростає та з’являються нові можливості для учасників.

    За допомогою платформи можна швидко поінформувати учасників ринку про свої потреби, а також сповістити про наявні пропозиції.

    Платформа є зручним та оперативним інструментом для пошуку найнеобхідніших продуктів і товарів широкого вжитку, пропозицій для виробників із урахування логістичних можливостей. У період, коли відбувається переміщення виробничих потужностей, втрачено раніше налагоджені зв’язки, вона є зручним механізмом поновлення партнерських стосунків і налагодження конструктивної роботи».

    Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників безкоштовна.

    У разі виникнення питань щодо реєстрації на вказаній платформі звертайтесь на електронну адресу: consumer@dpssko.gov.ua (обов’язково в повідомленні вказати ПІБ, найменування суб’єкта господарювання (органа виконавчої влади) та контактний телефон).

    Call Now Button
    Будь в курсі подій