• In English
  • ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ЗЕД!
    , опубліковано 11 Квітня 2022 року о 18:18

    Управління фітосанітарної безпеки та фітосанітарних заходів на кордоні Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області працює в черговому режимі. Фітосанітарні інспектори забезпечують оформлення вантажів на всіх митних постах міста Києва та Київської області, які працюють. Всі пункти фітосанітарного контролю в районах Київської області, крім Макарівського, Бородянського та Іванківського, працюють в черговому режимі. Місцезнаходження та координати державних інспекторів не змінювались. Більш детальну інформацію можна отримати за електронною адресою: fito.kyiv@dpssko.gov.ua. Центральна фітосанітарна лабораторія також відновила свою роботу та працює в черговому режимі.

    Для внесення в Реєстр осіб, що здійснюють господарську діяльність     пов’язану з виробництвом та обігом об’єктів регулювання, необхідно надіслати     Заяву про проведення перевірки та реєстрацію особи (https://dpssko.gov.ua/oblvet.org.ua/

    Діяльність        Управління фітосанітарної безпеки та фітосанітарних заходів на кордоні) та Витяг з ЄДРПОУ (кольорові *.pdf окремими файлами) на e-mail: fito.karantin@dpssko.gov.ua.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій