• In English
  • ТРИВАЄ ВІЙНА. ВСЯ УКРАЇНА ЗГУРТУВАЛАСЯ ДЛЯ ПРОТИДІЇ РОСІЙСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АГРЕСІЇ
    , опубліковано 11 Квітня 2022 року о 18:18

    Триває війна. Вся Україна згуртувалася для протидії російської військової агресії. Для того , щоб не допустити зростання цін на товари, ліки  і послуги  ,  фахівці Богуславського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області   контролюють реалізаторів харчової і не харчової продукції , аптеки Богуславської громади . Кожного дня фахівці Богуславського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області  виходять  перевірити операторів ринку та проводити роз’яснювальну роботу  по недопущенню завищення цін   на товари , які мають істотну  соціальну значущість для населення у період військового стану. Ведеться щоденний контроль за безпечністю та якістю продуктів харчування.

    В цей складний час для нашої держави на площах нашого міста організувалися випадки стихійної торгівлі продуктами харчування. Фахівцями Богуславського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області  разом з співробітниками правоохоронних органів та       органами місцевого самоврядування   з метою попередження масових  харчових отруєнь серед населення , внаслідок можливого споживання харчових продуктів сумнівної якості та невідомого походження, проводиться широка фахова роз’яснювальна робота серед товаровиробників   , що здійснюють обіг таких харчових продуктів  в умовах самоорганізації  тимчасових   торгівельних об’єктів , пересувних автолавок , палаток на території міста.

    Поряд з цим фахівці ветеринарної медицини проводять профілактичні заходи по недопущенню інфекційних захворювань , зокрема щеплення м’ясоїдних тварин проти сказу , дослідження тварин громадського сектору на бруцельоз, лейкоз , туберкульоз , епізоотичні  обстеження пасік .

      

     

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій